Kupovinom robe iz naše ponude Puffkalica.hr Vam daje garanciju kvalitete.

Garancija kvalitete za Vas znači da u svakom trenutku jamčimo da će kupovina biti ugodna, stručno obavljena i brza, a svi proizvodi iz naše ponude su autentični, originalni, provjereni i kvalitetni, a u slučaju replika napominjemo to kupcima, kako na našim prodajnim mjestima, tako i na našoj web stranici.

Na našoj web stranici posebnu pažnju posvećujemo proizvodima koje dobavljamo i, prije no što ih pustimo u prodaju, većinu artikala testiramo u radu, te im je provjerena autentičnost putem “scratch and check” metode i ostalih službenih načina provjere autentičnosti artikala. Svaki proizvod u našoj web trgovini obilježavamo i obavještavamo kupca o 100 % autentičnosti proizvoda, a u slučaju da nije tako, i radi se o replici, tu informaciju transparentno predajemo kupcu na uvid.

Garancijom kvalitete želja nam je kupcu dati na znanje da su svi artikli ispravni!

Vjerujemo da kvalitetnom informacijom i garancijom kvalitete podižemo svijest kupaca i osiguravamo nesmetanu i ugodnu kupovinu na obostrano zadovoljstvo.

Ukoliko saznate da neki od autentičnih artikla nije original, molimo Vas da nas o tome odmah obavijestite putem e-maila: [email protected] ili na tel. (040) 343 700, i kada dokažemo Vaše navode vratiti ćemo Vam novac.