Upoznajte naš tim

Puffkalica.hr je specijalizirana web trgovina najkvalitetnijim e-cigaretama koje tržište trenutno nudi. Naša ponuda sadrži jednostavne kitove za početnike, standardne i premium kitove za iskusnije puffkatelje i naravno obožavatelje modova, a dodatnom opremom i premium e-tekućinama zaokružujemo cijelokupno iskustvo puffkanja.

Vrhunski užitak puffkanja i kvalitetna oprema po povoljnim cijenama uz brzu i stručnu uslugu čini okosnicu našeg poslovanja. Dopustite nam da Vas oslobodimo navike i ovisnosti o duhanskim proizvodima na jednostavan, bolji, sigurniji, zdraviji, te jeftiniji način.

Iskusite sve prednosti koje nudi e-cigareta i neka puffkanje postane dio Vašeg osobnog stila življenja.

MISIJA, VIZIJA, CILJEVI

Misija

Naša misija je osiguravanje maksimalnog zadovoljstva korisnicima e-cigareta, pružanje iznimne korisničke podrške prije i nakon kupovine, te osiguravanje zdravog načina življenja uz mogućnosti prestanka pušenja ili nastavka uživanja u pušenju bez kancerogenih sastojaka. Sa našim pristupom “fokus na korisnike i top kvaliteta proizvoda” uvjereni smo da možemo osigurati pozitivno korisničko iskustvo i na taj način pružiti istinsko zadovoljstvo korisnicima.

Vizija

Vizija Puffkalica tima je postati vodeći i pouzdani dobavljač visoko kvalitetnih e-cigareta u regiji, te se pozicionirati na tržištu kao lider u području e-cigareta i dodataka. Smanjenje broja osoba koje uživaju duhanske proizvode i osiguravanje kvalitetnih nikotinskih nadomjestaka bez ostalih kancerogenih sastojaka naša je vizija budućnosti.

Ciljevi

S obzirom da na tržištu postoji puno proizvoda koji su jeftini i nekvalitetni, naš cilj je pružiti krajnjim korisnicima prije svega kvalitetne proizvode. Na taj način vjerujemo da možemo poboljšati život pušačima te im pomoći da se putem e-cigareta riješe ovisnosti o duhanskim proizvodima, smanje svoje troškove ili podignu iskustvo pušenja na višu i zdraviju razinu.

Osnovi podaci

VAPE SHOP d.o.o.

Ulica kralja Tomislava 4, 40000 Čakovec

  • OIB: 58367187470
  • MB: 5222125
  • Žiro račun Raiffeisenbank Austria d.d.:
  • IBAN: HR6724840081135145523
  • Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
  • Radno vrijeme: Pon – Pet: 08:00 – 16:00 sati